Thursday

Harap Ini Bukan Entry Yang Terakhir

Beberapa hari je lagi aku akan bertukar tugas ke lautan yang terbentang luas. Agak sibuk dan tak dapat aktif berblogging cam biasa.



Aku belum ada plan atau belum pasti kemana destinasi pengembaraan aku selepas ini. Hati teringin sangat untuk menjelajah ke Afghanistan dan Iraq. Melihat suasana perang. Untuk mencari satu pengalaman yang lain dari yang lain.

Moga kita berjumpa lagi.

8 comments:

Danny / John said...

have fun bro kat lautan nnt!

Janggel said...

semoga bertabahlah.

AndaQue said...

Jaga diri baik2... semoga dipeermudahkan segala yang anda lakukan....

masMZ said...

Blog dengan siaran tertunda....

Bertabahlah di sana, hehehe....

Jimmy said...

thanx sahabat2...memang tabah bila disana...dah biasa...tapi tetap membosankan dan terasa kesepian.

Azizan Zolkipli said...

Selamat bertugas bro ! Kat sana pun boleh update blog gak kan ...

Anyway, didoakan keselamatan kamu sebelum, semasa dan selepas bertugas. God bless you !

Cikgu Jaja™ said...

di mana pon jimmy berada..jaga keselamatan dan kemaslahatan diri..

yg penting..jaga hubungan dgn Tuhan agar nanti DIA juga turut menjagamu..

Jimmy said...

terima kasih atas komen2 kalian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...