Tuesday

Ronda Ronda Budapest

Hari ni aku betul betul rasa penat.  Dah hampir seminggu aku berjalan dan terus berjalan. Hungary adalah negara keempat yang aku singgah dipengembaraan kali ini. Hari ni dari pagi lagi aku dah menjelajah kota Budapest.



Aku sempat tengok Parliment House , beberapa Square dan Central Market.  Sambil menyusuri pinggir sungai Danube.




Esok mungkin aku akan menjelajah High Castle di sebelah Buda.  Aku akan citer lagi selepas ni. Betul betul kepenatan.

3 comments:

dekdaa said...

Waaa travel solo ke nih?

Azizan Zolkipli said...

Tengok pada gambar2 tu ada ketikanya langit cantik membiru dan ada ketikanya kusam & mendung aje. cuaca pada musim apakah ini ?

jimmy said...

travel solo je,

sekarang penghujung musim sejuk...tengah hari cuaca agak cerah walau pun sejuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...