Thursday

Apa Dah Jadi


Aku pun tak faham kenapa blog aku ni selalu ada masaalah. Sekarang ni pulak aku tak boleh add image atau tag gambar. Kan kalau post tanpa gambar tak best. Terpaksalah aku selesaikan masaalah ini dulu sebelum aku teruskan dengan post atau entry yang baru.

Terima kasih kepada sesiapa yang jenguk blog aku ni dan yang memberi comment. Moga kita ketemu lagi.

4 comments:

John said...

maybe ko punye storage kt picasawebalbum dah full bro. ce ko cek...

Jimmy said...

john,

thank bro, kasi tips skit macam mana nak buat...tak familiar dgn picasawebalbum tu.

John said...

ko just google picasa web album. nnt dia akan direct ke situ.kiranya gmbr2 ko kat blog akan store kt situ.

Jimmy said...

thank john...dah check kat picasa...hanya dah guna 10 percent je storage...pelan2 nak settlekan problem ni...harap berjaya...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...